Često postavljena pitanja - City depot

Često postavljena pitanja

Sve što želite znati.

Što je self-storage?

Za one koji ne znaju, self-storage (samoposlužno spremište) je način da pohranite svoje stvari dalje od vlastite imovine. Jedinice za samostalnu pohranu su poput spremišta za vaše stvari. Vaše stvari su na sigurnom, suhom mjestu pod 24 satnim nadzorom i osigurane od oštećenja i krađe.

Što je drive in self-storage?

Drive in self-storage odnosi se na bilo koju jedinicu za samostalnu pohranu do koje se može voziti automobilom ili kamionom. Drive in jedinice su izvrsne za one koji žele minimizirati vrijeme u objektu za samostalno skladištenje. Također su izvrstan izbor za velike predmete koje je teško premjestiti.

Kako mogu zatražiti ponudu?

Ponudu možete zatražiti putem naše web stranice, maila ili dolaskom na lokaciju spremišta. Prilikom izrade ponude uzimamo u obzir veličinu spremišta, razdoblje najma i trenutne popuste.

Koje veličine spremišta imate?

U ponudi imamo dvije veličine spremišta od 7.2 m2 i 14.4 m2.

Mogu li zakazati obilazak skladišta i jedinice prije rezervacije?

Da, omogućujemo vam da zakažete obilazak skladišnih jedinica od ponedjeljka do subote između 9 i 17 sati.

Kada mogu useliti u samoposlužno spremište?

U naša samoposlužna spremišta možete useliti odmah nakon potpisa ugovora i odabira načina plaćanja.

Kada mogu posjetiti spremište?

Nakon što unajmite spremište možete mu pristupiti svaki dan u bilo kojem trenutku. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini.

Kako vršim plaćanje spremišta?

Ovisno o dužini perioda najma plaćanje možete izvršiti jednokratno ili ponavljajućim plaćanjem.

Koje su prednosti samostalnog skladištenja?

Postoji nekoliko prednosti samostalnog skladištenja za komercijalne i za privatne klijente. Jedna od najvećih prednosti je oslobođeni prostor. Jedinica za pohranu može osloboditi znatnu količinu prostora u vašem domu ili poslovnom prostoru. Također vam može omogućiti da spremite predmete koje biste inače morali donirati ili čak baciti. Jedinica za pohranu je izvrsno rješenje za uštedu. Umjesto da ulažete u veću nekretninu ili da se riješite stvari, možete iznajmiti skladišnu jedinicu. Jedinice za pohranu izvrsne su za one s zbirkama, velikim količinama sezonskih artikala, uredskog materijala, viška zaliha ili one koji su usred selidbe.

Postoje li predmeti koji se ne mogu staviti u samoposlužno spremište?

Nekoliko predmeta nikada ne bi trebalo stavljati u jedinicu zasamostalnu pohranu. To uključuje tekućine, eksplozive, zapaljive materijale i drugu opasnu robu. Također pokvarljive stvari ne bi se smjele skladištiti u samostalnim skladištima. Detaljan popis predmeta koji se ne smiju skladištiti u našim spremištima možete pogledati u našim općim uvjetima.